Hi, I'm Charlotte

“Every print tells a story and makes you dream of magical moments in faraway places.”

FREE SHIPPING ON ALL ORDERS!

Every print is made to order.

SINGLE PRINTS

VIEW ALL PRINTS ↣

“When you buy a collection you get 3 prints for the price of 2!”

Hoi! Ik ben Charlotte! De fotografe en schrijfster achter Charlies Wanderings! Reizen heeft mij altijd al gefascineerd en ik ga nooit op stap zonder mijn camera!

Via mijn foto’s wil ik mensen laten wegdromen en nu ook je huis opfleuren! Ik ben zelf geen fan van grootschalige print shops en heb liever iets persoonlijks aan mijn muur hangen. Deze foto’s werden allemaal door mezelf genomen tijdens mijn reizen en vervolgens op mijn eigen unieke wijze bewerkt.

Alle foto’s worden lokaal in België op hoogstaand mat kwalitatief fotopapier afgedrukt en worden telkens op aanvraag geprint.

Mijn doel was om unieke prints aan te kunnen bieden van de plaatsen die mij tijdens mijn reizen het meeste zijn bijgebleven: het kleurrijke Rajasthan in Indië of de prachtige natuur van de Dolomieten!

Ik kan je verzekeren dat je vanuit je luie zetel zal kunnen wegdromen over verre reizen en wie weet, misschien bezoek je één van deze plekken binnenkort zelf?

If you would like a custom print please send an email to hi@charlieswanderings.com!

Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Charlotte on Genesis Framework · WordPress · Log in

Share
Tweet
Pin